![Silverbeet dahl Silverbeet dahl](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e01c66b3-6748-4645-9343-597fbb08fea1/Derivates/d34561be-ed54-4fd0-81ca-afa7a31eb2e4.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g dried yellow split peas
- boiling water, for soaking
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 45 g ghee
- 200 g brown onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 10 fresh curry leaves
- 2 cardamom pods, crushed
- ½ tbsp garam masala (see Tips)
- 110 g tandoori paste (see Tips)
- 2 tsp curry powder
- ½ tsp ground turmeric
- 2 pinches ground black pepper
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 bunch fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded
- salt, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- cooked rice (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2399.8 kJ / 571.4 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Karbonhidrat
- 73.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 17.1 g
- Sodyum
- 1455.4 mg
Alternatif tarifler
Palak paneer
45 Min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Lentil curry (dahl)
30 Min
Summer dahl
35 min
Sambhar
1h 30min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Vegetarian chilli
35 min
Gobi masala
30 Min
Tarka dal
30 Min
Sabji (vegetable) curry
30 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Tomato and lentil dahl
35 min