![Spiced panna cotta with orange gin jelly Spiced panna cotta with orange gin jelly](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f3eb4dc9-c4b5-4980-8de0-d9499b7160a3/Derivates/d0332520-93cc-4b25-8160-81ceedc8c36f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 25.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Beurre blanc
15min
Pâtè with Riesling
3h
Speculoos
3h
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min
Choux pastry
2 godz.
Café de Paris butter
25 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15 min
Beetroot and tequila cured salmon
24sa 20 dk
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28 godz.