Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 25.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked salmon mousse
5 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Sabayon
15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Pineapple curd (TM6)
20min
Torta caprese with raspberry jelly
2 godz.
Traditional crème brûlée
25 Std.
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min