Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 600 g pouring (whipping) cream
- 30 g caster sugar
- 2 orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 5 juniper berries, lightly crushed
Orange gin jelly
- 2 titanium strength gelatine leaves
- cold water, for soaking
- 40 g caster sugar
- 80 g gin of choice (see Tips)
- 200 g orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)
- 2 orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith
- ½ cinnamon quill
- 4 juniper berries, lightly crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 404.8 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 16.9 g
- Yağ
- 36.3 g
- Doymuş Yağ
- 23.5 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 25.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panna cotta
6h 15min
Crème anglaise
15 min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Pâté en croûte
8 Std. 45 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Crème pâtissière
15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 Std.
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30min