Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27.3 mg
Alternatif tarifler
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Piña colada ice cream with grilled pineapple
24h 25min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min
Pineapple passionfruit tart
4óra 30p
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Orange liqueur zabaglione
15min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Poached eggs with blade cover
30min
Poached eggs using blade cover
30min