Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27.3 mg
Alternatif tarifler
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1h 10min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, TM6)
4h 35min
Crème pâtissière
15min
Pear shrub
48h 35min
Paris Brest
6h 40min
Christmas spice mix
5 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Pineapple curd (TM6)
20min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min