![Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6) Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b9048bd9-c16a-4df5-95cd-a915b45d96e0/Derivates/f418c26b-06fa-4b65-a8c4-e08767b6d09b.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Oranges in caramel syrup
- 4 blood oranges, room temperature (see Tips)
- 120 g freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 50 g white vinegar
Sabayon
- 80 g white sugar
- 6 egg yolks (see Tips)
- 60 g dry white wine
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2128.5 kJ / 506.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 105.3 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.3 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 27.3 mg
Alternatif tarifler
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Gin-cured ocean trout salad
30h 20min
Brandy custard (TM6)
15min
Runny custard
15min
Honeycomb
1h 30min
Peach Bellini
5min
Custard (TM6)
15min
Traditional crème brûlée
25h
Ghost meringues
12h 25 min
Lemon curd (TM6)
15min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min