Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)

Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)

4.0 9 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 portions

Malzemeler

Oranges in caramel syrup
  • blood oranges room temperature (see Tips)
    4
  • freshly squeezed blood orange juice (approx. 2 oranges)
    120 g
  • white sugar
    250 g
  • water
    1070 g
  • glucose syrup
    20 g
  • white vinegar
    50 g
Sabayon
  • white sugar
    80 g
  • egg yolks (see Tips)
    6
  • dry white wine
    60 g

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 506.8 kcal / 2128.5 kJ
Protein 6.5 g
Yağ 7.6 g
Karbonhidrat 105.3 g
Lif 5.4 g
Doymuş Yağ 2.3 g
Sodyum 27.3 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...