Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 500 g pouring (whipping) cream
- 250 g full cream milk
- 150 g caster sugar, to taste
- 1 tsp vanilla bean paste or vanilla sugar
- 1 tbsp water or cognac, for brushing
- fresh seasonal berries, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1318.6 kJ / 313.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 39.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 Std. 20 Min
Tiramisu
5sa 20 dk
Profiteroles
2 Std.
Choux pastry
2 Std.
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3sa 20 dk
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24h 30 min
Paris Brest
6h 40min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Traditional crème brûlée
25h