Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon mousse
- 150 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (4 cm)
- 20 g butter
- 150 g hot smoked salmon, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 1 tsp lemon juice
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gelatine powder
- 1 - 2 tbsp boiling water
Gougère puffs
- 80 g Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch chilli powder
- 80 g butter
- 120 g plain flour
- 3 eggs
- fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 224.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min
Vanilla mascarpone parfait
2h 40min
Beef tapenade crostini
1u. 40min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Tiffin slice
4h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
Smoked trout pâté
3hod. 15min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Chicken liver pâté
2h 20min
Cheese soufflés
30min