Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salmon mousse
- 150 g fresh boneless, skinless salmon fillet, cut into pieces (4 cm)
- 20 g butter
- 150 g hot smoked salmon, broken into pieces
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 1 tbsp pickled capers, drained
- 1 tsp lemon juice
- 1 - 2 pinches ground white pepper
- 1 tsp gelatine powder
- 1 - 2 tbsp boiling water
Gougère puffs
- 80 g Gruyère cheese or Swiss cheese, rind removed and cut into cubes (3 cm)
- 150 g water
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch chilli powder
- 80 g butter
- 120 g plain flour
- 3 eggs
- fresh chives or fresh dill, finely chopped, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 611 kJ / 145 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 4.7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6.2 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 224.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Gougères
55 Min
Pork and chicken terrine
3h 20min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45min
Prawn salad with horseradish cream
1j
Baked salmon cheesecake
26sa 35 dk
Romesco dip
10 min
Shichimi togarashi oysters
1 Std. 10 Min
Herbed lavosh
55 Min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Smoked salmon mousse
5 menit