![Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris) Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/674C6A55-768C-4F2E-95AC-5967EAE10BAB/Derivates/FF7239A3-0536-455E-885B-2B50B5356EFD.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Karbonhidrat
- 34.015 g
- Yağ
- 27.014 g
- Lif
- 1.971 g
Alternatif tarifler
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
Beurre blanc
15 Min
Panna cotta
6h 15min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Choux pastry
2h
Crème pâtissière
15 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Paris Brest
6h 40min
Steamed orange puddings
1h 25min
Nougat glacé with raspberry coulis
24hod. 25min