Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Panna cotta
- oil, to grease
- 410 g pouring (whipping) cream
- 160 g full cream milk
- 50 g sugar
- ¼ tsp mastic gum (see Tips)
- 350 g chilled water
- 3 titanium strength gelatine leaves
Rhubarb topping
- 6 stalks rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
- 70 g caster sugar
- 70 g honey
- 70 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1652 kJ / 393 kcal
- Protein
- 4.549 g
- Karbonhidrat
- 34.015 g
- Yağ
- 27.014 g
- Lif
- 1.971 g
Alternatif tarifler
Panna cotta
6h 15 min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min
Crème anglaise
15min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Béarnaise sauce
10 Min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10 Min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3h 20min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 Std.
Olive and fennel grissini
25 godz. 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Honey crème caramels
25h 55min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 Std. 5 Min