Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)

4.5 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 25sa 15 dk
6 portions

Malzemeler

Panna cotta
  • oil to grease
  • pouring (whipping) cream
    410 g
  • full cream milk
    160 g
  • sugar
    50 g
  • mastic gum (see Tips)
    ¼ tsp
  • chilled water
    350 g
  • titanium strength gelatine leaves
    3
Rhubarb topping
  • rhubarb (approx. 500 g), trimmed and cut into pieces (7 cm)
    6 stalks
  • caster sugar
    70 g
  • honey
    70 g
  • water
    70 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 4.549 g
Kalori 1652 kJ / 393 kcal
Yağ 27.014 g
Lif 1.971 g
Karbonhidrat 34.015 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...