![Traditional crème brûlée Traditional crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A02E21B5-70CE-43E4-8D85-121A3B598A18/Derivates/e63640fd-5f8f-4e23-a188-f629d1170863.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp vanilla bean extract
- 60 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 7 egg yolks
- water, to bake
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1837.7 kJ / 437.6 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 40.9 g
- Doymuş Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 41.3 mg
Alternatif tarifler
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Floating islands
1 Std.
Panna cotta
6h 15min
Sable choux with lime ganache
26 Std.
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Panna cotta
6h 15min
Tarte tatin
2 Std.
Beurre blanc
15 Min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Ghost meringues
12 Std. 25 Min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28u.
Custard horns
1 Std. 45 Min