Cihazlar ve Aksesuarlar
Traditional crème brûlée
Hazırlık 10 dk
Toplam 25sa
6 portions
Malzemeler
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle60 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
egg yolks7
-
water to bake
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
45.7 mg
Protein
4.6 g
Kalori
1825.5 kJ /
436.3 kcal
Yağ
41.2 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
24.5 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Panna cotta
6h 15min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Crème brûlée
7h
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Crème pâtissière
15min
Panna cotta
6h 15min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Salted caramel sauce
40min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Pavlova
6h