Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g soft, light-bodied red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon quills
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut into quarters and cores removed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.7 g
Alternatif tarifler
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 godz. 10 min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1h
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Halva semifreddo
7h 30min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 Std. 20 Min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 Std. 20 Min
Mandarin crème brûlée
4 Std. 15 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Hazelnut Bavarian
6 Std. 25 Min
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45min
Zucchini, Brie and basil soup
35min