Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 336.5 mg
Alternatif tarifler
Chicken and port pâté
1h 30min
Basil pesto
10min
Classic zabaglione
15 min
Mixed mushroom pâté
1hod. 25min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 Std. 20 Min
Romesco dip
10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 Std. 20 Min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1 Std.
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min