Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g sourdough bread, cut into slices
- 2 garlic cloves
- 1 tsp smoked paprika, plus extra for garnishing
- 120 g extra virgin olive oil, plus extra for garnishing
- 50 g sherry vinegar, plus extra to taste
- 600 g heirloom yellow tomatoes
- 1 yellow capsicum, cut into halves and deseeded
- 1 Lebanese cucumber, peeled and cut into pieces
- 20 g white onion
- 100 g water
- 100 g ice cubes, plus extra to serve
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp white pepper, plus extra to taste
Assembly
- 1 Lebanese cucumber, peeled, deseeded and cut into thin slices, for garnishing
- garlic flowers, for garnishing (optional)
- fresh chives, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 817.5 kJ / 194.6 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 15.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 336.5 mg
Alternatif tarifler
Baba ghanoush
1h
Roasted eggplant
1h 35min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Basil sorbet (palate cleanser)
10 Min
Ratatouille
40 λεπτ.
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Gazpacho
1h 15min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Zesty avocado with crab
10 Min
Basil oil
10 Min
Creamed spinach
15min