Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Değerlendirme yok
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Gin and tonic drizzle cake
1 Std.
Strawberry and meringue semifreddo
12 Std. 15 Min
Amaretto biscuits
30min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 Min
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24h 35min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Traditional crème brûlée
25h
Christmas Pudding
14 Std. 30 Min
Nougat glacé with raspberry coulis
24h 25min