Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and ginger crème brûlée
Hazırlık 15 dk
Toplam 7sa 30 dk
8 portions
Malzemeler
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
35.8 mg
Protein
3.8 g
Kalori
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Yağ
31 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
18.4 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Summer Harvest
14 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rhubarb Fool
1sa 10 dk
Brandy butter
10 dk
Delicious lemon pudding
55 dk
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
4sa 30 dk
Pears in red wine
3sa 20 dk
Summer Pudding
8sa 30 dk
Brandy Butter
10 dk
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24sa 30 dk
Mini chive pikelets with mushrooms
1sa
Rhubarb and strawberry fool
2sa 15 dk
Scallops with pea purée
25 dk
Orange and almond cake
2sa 20 dk