Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and ginger crème brûlée
Hazırlık 15 dk
Toplam 7sa 30 dk
8 portions
Malzemeler
-
piece fresh ginger2 cm
-
rhubarb cut into slices (1 cm)250 g
-
caster sugar plus extra to sprinkle100 g
-
orange zest no white pith1 tsp
-
pouring (whipping) cream600 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
egg yolks7
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
35.8 mg
Protein
3.8 g
Kalori
1483.5 kJ /
354.6 kcal
Yağ
31 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
18.4 g
Karbonhidrat
16.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Summer Harvest
14 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spiced pear jam and chorizo
1sa 35 dk
Saffron and cardamom poached pears
40 dk
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6sa 25 dk
Orange Campari marmalade
1sa 35 dk
Mango, ginger and chilli chutney
25sa 10 dk
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1sa 15 dk
Brandy cream
15 dk
Brandy Butter
10 dk
Smoked salmon mousse
5 dk
Rhubarb and strawberry fool
2sa 15 dk
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 dk
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2sa