Rhubarb and ginger crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and ginger crème brûlée

4.7 ( 12 değerlendirme )

Malzemeler

  • 2 cm piece fresh ginger
  • 250 g rhubarb cut into slices (1 cm)
  • 100 g caster sugar plus extra to sprinkle
  • 1 tsp orange zest no white pith
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 egg yolks

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
354.6 kcal / 1483.5 kJ
Protein
3.8 g
Yağ
31 g
Karbonhidrat
16.8 g
Lif
0.6 g
Doymuş Yağ
18.4 g
Sodyum
35.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler