![Rhubarb and ginger crème brûlée Rhubarb and ginger crème brûlée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73f6540a-473e-41f7-83ef-8b4d2926a5e9/Derivates/b1f471e0-35c1-446d-8d48-a22ec97ea214.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2 Std. 10 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6 Std. 10 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10 phút
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min