Rhubarb and ginger crème brûlée
TM6 TM5 TM31

Rhubarb and ginger crème brûlée

4.6 (11 değerlendirme)

Malzemeler

  • 2 cm piece fresh ginger
  • 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
  • 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
  • 1 tsp orange zest, no white pith
  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 7 egg yolks

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1483.5 kJ / 354.6 kcal
Protein
3.8 g
Karbonhidrat
16.8 g
Yağ
31 g
Doymuş Yağ
18.4 g
Lif
0.6 g
Sodyum
35.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler