Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cm piece fresh ginger
- 250 g rhubarb, cut into slices (1 cm)
- 100 g caster sugar, plus extra to sprinkle
- 1 tsp orange zest, no white pith
- 600 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp natural vanilla extract
- 7 egg yolks
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1483.5 kJ / 354.6 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 16.8 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 18.4 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 35.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Rhubarb Fool
1h 10min
Chicken and port pâté
1h 30min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 Std. 30 Min
Quince crumble
1 Std. 25 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6h 25min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20 phút
Rhubarb crumble
45min
Double ginger and pear cake
1h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Jamaican style ginger cake
1h 20 phút