![Duck, apricot and pine nut pastilla Duck, apricot and pine nut pastilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4828d954-298b-4881-8379-224c8838846e/Derivates/07b274b6-d274-4bc7-be9f-761408c544b8.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut in halves
- olive oil, for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- ground cinnamon, plus extra for garnish
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breast, skinless, boneless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricot, pitted, cut in quarters
- 80 g water
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
veya 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - toasted pine nuts, plus extra for garnish
- 2 lemons, preferably organic, zest and juice
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40min
Moroccan chicken and couscous
45 Min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
50 Min
Fennel and Orange Biscotti - Biscotti all'arancia e finocchio
3 godz. 40 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Chicken curry with okra (quwarman al dajaj)
50 Min
Moroccan harira and chicken soup
1 Std.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 Std. 10 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min