Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 560.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3ωρ. 10 λεπτ.
Steak tartare
10 Min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50min
Béarnaise sauce
20min
Steak tartare
30 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 Std. 50 Min
Cheese soufflés
30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Scallops with pea purée
25 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 godz. 15 min