![Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2A4AAF00-0162-4541-AA4B-1D8C76C13A4C/Derivates/cbe0540d-994a-4b2e-b6c8-7994af661b2e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 560.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Wasabi mayonnaise
10min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min
Béarnaise sauce
20 Min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Caramelised onion jam gravy
2 Std. 5 Min
Pickled vegetables
745sa
Café de Paris butter
25min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Smoked trout pâté
3h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30min