Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Soufflés
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 10 g panko breadcrumbs
- 15 g hazelnuts, without skin, toasted
- 60 g unsalted butter
- 90 g plain flour
- 340 g milk
- 4 eggs, room temperature and separated
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g wholegrain mustard
- 20 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 50 g goats cheese
- 1 pinch grated nutmeg
- salt, to taste
- freshly ground pepper, to taste
Asparagus sauce
- 30 g unsalted butter
- 1 eschalot, cut into pieces
- 80 g leek, cut into pieces
- 250 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 bunches asparagus stalks only, trimmed and cut into pieces
- iced water, for cooling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 20 g fresh baby spinach (see Tips)
- hazelnuts, without skin, toasted and roughly chopped, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2110.4 kJ / 502.5 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 18.6 g
- Yağ
- 40.4 g
- Doymuş Yağ
- 22.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 560.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10 min
Café de Paris butter
25 min
Pea and mint soup
20 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Scallops with pea purée
25 min
Gougères
55 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Christmas tiramisu
24 Std. 20 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min