Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 11 oz dried green lentils
- water, for soaking
Falafel
- 6 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh cilantro, leaves only
- 3 tsp ground cumin
- 2 tsp ras el hanout (see Tip)
- 1 tsp salt
- 11 oz vegetable oil, for shallow frying
Vegetables
- 7 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
-
11
oz red cabbage, cored, in pieces (2 in.)
veya 11 oz white cabbage, cored, in pieces (2 in.) - 14 oz water
- 11 oz sweet potatoes, diced (½ in.)
- 11 oz broccoli florets
Dressing and Assembly
- 7 oz plain yogurt
- 2 tsp honey
- 4 tsp lemon juice
- ⅛ tsp salt
- 1 pinch white pepper
- 5 fresh chives, cut into pieces
- 4 oz baby spinach
-
fresh cilantro leaves, to garnish
veya fresh parsley leaves, to garnish - 2 tbsp pomegranate arils/seeds (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 17 g
- Sodyum
- 833 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
45 min
Mediterranean Farro Salad
1sa 35 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min