Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter, in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi, geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier, verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3223 kJ / 770 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 9306 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cremige Polenta mit Pfirsichen
50min
Pommes Frites Montreal Style
1h
Milchreis mit Pudding, Karamellcreme und Beeren
1h 10min
Gemüse-Pickles
72 Std.
Bratäpfel mit Himbeer-Kokossauce
30min
Pizza mit Erdäpfeln, Steinpilzen und Bratwurst
3h
Grobe Bratwurst aus der Pfanne
14 godz. 30 min
Menü: Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenpudding mit Zitronensirup
2 Std. 20 Min
Roggenfladen mit pochiertem Ei
1h 30min
Maronicreme
15min
Eggs Benedict mit Pfannenbrot und Bacon
1h 30min
Geschmorter Schweinebauch in Softbuns
1h 20min