Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rindsragout
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 500 g Rindsgulaschfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 170 g Rotwein
- 160 g Portwein, rot
- 1 TL Salz
- 1 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Sternanis
- 200 g Rinderfond
- 15 g Butter, in Stücken
Polenta und Kohlrabi
- 1000 g Wasser
- 2 TL Salz
- 300 g Polenta, grob (Bramata)
- 3 Stück Kohlrabi, geschält (ca. 750 g)
- 3 - 4 EL Weizenmehl
- 2 Eier, verquirrlt
- 150 - 200 g Panko Paniermehl
Fertigstellung
- 1 l Frittierfett
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Butter
- ½ TL Salz
- 100 g Gemüsefond (siehe Tipp)
- 1 EL Maisstärke
- ½ Bund Dill, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3223 kJ / 770 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 35 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 9306 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 Min
Pikantes Mole-Hähnchen
55min
Koreanische Ramen mit Tofu
1sa
Buchweizenstrudel mit Sauerkraut und Kürbis (glutenfrei)
1u. 10min
Gemüseeintopf mit Polenta
1 Std. 20 Min
Wiener Wurst
25 godz. 30 min
Gefüllte Thai-Hähnchen-Omelettes
50 Min
Rotes Curry mit Ente
1u. 10min
Pikante Riebelgrießtaler
2sa 55 dk
Dinkelrisotto mit Eierschwammerl
30 dk
Slow Cooking BBQ-Ribs
3u. 30min
Spagatkrapfen
11sa 50 dk