Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mijoté de lentilles aux carottes et œufs mollets
30 min
Gratin de romanesco, noisettes et pecorino
1h 5min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tatin de navets
10 godz.
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Farci charentais
2h
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1h
Légumes farcis de l'été
3h
Tartelettes aux blettes et aux crevettes
1 godz. 35 min
Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois
1 godz. 35 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min