Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 mini potimarrons (150 g chacun)
- 500 g d'eau
- 350 g de sauté de veau
- 1 oignon, coupé en quatre
- 250 g de champignons de Paris frais
- 50 g d'épinards frais
- 4 brins d'estragon frais, effeuillés
- 150 g de crème épaisse, 10% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 951 kJ / 228 kcal
- Protein
- 23 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Courge butternut farcie au poulet
1 Std. 15 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Brandade de chou vert aux deux poissons
1 Std.
Farci charentais
2 Std.
Fondue poireau-épinard, œuf au plat et morbier
20 min
Sole, topinambours et épices
55min
Courgettes farcies au veau et boulgour au poivron
2 Std.
Papillote de thon dans une feuille de chou
55min
Gratin de champignons, courge et épinards
1 Std. 10 Min
Caviar de potiron au cumin
35min
Céleri-branche sauté, sauce asiatique et riz complet
1 Std.