
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 4 gousses d'ail
- 10 g de gingembre frais
- 4 brins de persil frais équeutés
- 4 brins de coriandre fraîche et quelques feuilles pour la finition
- 250 g de fenouil émincé
- 70 g d'huile d'olive
- le jus d'un citron jaune
- ½ citron confit (isteğe bağlı)
- 3 c. à café de graines de cumin
- ½ c. à café de piment de Cayenne en poudre
- 300 g d'eau
- 600 g de lotte parée et coupée en quatre
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 500 g de pommes de terre cireuses (à chair ferme) détaillées en dés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 456 kcal / 1917 kJ
- Protein
- 34 g
- Yağ
- 21 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 6 g