
Uyumlu sürümler
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème de chorizo
- 150 g de crème liquide entière ou légère
- 50 g de chorizo coupé en morceaux
Le poisson et le chou
- 500 g de chou rouge coupé en gros morceaux
- 100 g de chorizo détaillé en cubes
- 100 g de raisins secs
- 150 g d'eau
- 6 filets de poisson blanc type grenadier
- 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 310.5 kcal / 1295.7 kJ
- Protein
- 20.2 g
- Yağ
- 17.8 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Lif
- 2.8 g