Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protein
- 56.8 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 51.7 g
- Doymuş Yağ
- 9.7 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 1348.2 mg
Alternatif tarifler
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Prawns with coriander coconut rice
35 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35 Min
Salmon with yoghurt dressing
55 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Tuna poke bowl
1 Std.
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 Min