Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb burgers
- 70 g fine burghul (see Tips)
- water, for soaking
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 eschalots (approx. 80 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 500 g lamb mince
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Harissa yoghurt dressing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 20 g lemon juice
- 200 g Greek-style natural yoghurt
- 1 tbsp harissa paste (see Tips)
- ½ tsp salt
Cooking and assembly
- oil, for brushing
- 6 round bread rolls, cut into halves lengthways and toasted
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1855.9 kJ / 441.9 kcal
- Protein
- 27.5 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 16.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 1041.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced lamb pie
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 menit
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Hoisin pork bowl
30 min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 50min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 Std. 15 Min
Chicken picadillo cups
40 min
Warm satay chicken salad
55 Min