
Cihazlar ve Aksesuarlar
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
6 portions
Malzemeler
Lamb burgers
-
fine burghul (see Tips)70 g
-
water , for soaking
-
lemon , zest only, no white pith1
-
fresh mint , leaves only4 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley , leaves only4 sprigs
-
eschalots (approx. 80 g)2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
lamb mince500 g
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Harissa yoghurt dressing
-
fresh flat-leaf parsley , leaves only3 sprigs
-
fresh mint , leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
salt½ tsp
Cooking and assembly
-
oil , for brushing
-
round bread rolls , cut into halves lengthways and toasted6
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
1855.9 kJ /
441.9 kcal
Protein
27.5 g
Karbonhidrat
43.5 g
Yağ
16.4 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Lif
4.5 g
Sodyum
1041.1 mg
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda