Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 38.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1315.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna poke bowl
1 Std.
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Miso salmon broth
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1 Std. 15 Min
Tuna avocado bowl
45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Salmon niçoise salad
35min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min