Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp salt, plus extra to season
- 10 g olive oil, plus an extra 2 teaspoons
- 2 sprig fresh dill, leaves only
- 20 g freshly squeezed lemon juice, plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
- 2 skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
- ground black pepper, to season
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1850 g water, plus extra to submerge bags
- 20 g salted butter
- 100 g fennel, cut into halves, then cut into thin slices
- 40 g red onion, cut into halves, then cut into thin slices
- ½ apple, cut into quarters, then cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2223.5 kJ / 529.4 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 38.8 g
- Doymuş Yağ
- 12.6 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1315.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 Min
Sunday lamb roast
1h 55min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Scallops with pea purée
25 Min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min