Salmon with fennel and apple salad

Salmon with fennel and apple salad

4.9 33 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
2 portions

Malzemeler

  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • olive oil plus an extra 2 teaspoons
    10 g
  • fresh dill leaves only
    2 sprig
  • freshly squeezed lemon juice plus an extra 30 g or 1 tsp ascorbic acid to Sous vide (see Tips)
    20 g
  • skinless salmon fillets (approx. 150 g each), 3 cm thickness (see Tips)
    2
  • ground black pepper to season
  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • water plus extra to submerge bags
    1850 g
  • salted butter
    20 g
  • fennel cut into halves, then cut into thin slices
    100 g
  • red onion cut into halves, then cut into thin slices
    40 g
  • apple cut into quarters, then cut into thin slices
    ½

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1315.8 mg
Protein 35 g
Kalori 2223.5 kJ / 529.4 kcal
Yağ 38.8 g
Lif 3.4 g
Doymuş Yağ 12.6 g
Karbonhidrat 8.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...