![Drunken Herbal Prawns Drunken Herbal Prawns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4a7c86cc-cfab-4390-bf4b-a09e6893aa34/Derivates/48f24e0f-bb87-440e-b0d5-cec1ed13860d.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g medium-sized prawns, deveined and patted dry with paper towels
- 350 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp sugar
- 3 cm fresh ginger, cut in thin strips
- 150 g water
- 10 g black rice vinegar (isteğe bağlı)
- 10 Chinese red dates, rinsed and pitted
- 10 g dang gui (Chinese angelica root), cut in slices
- 1 tbsp wolfberries (goji), soaked to soften
- 2 tsp chicken stock powder
- 1 sprig fresh coriander, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 878 kJ / 210 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Rice Wine Chicken
30min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Braised pork belly
55min