Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 garlic cloves
- 10 g fresh ginger, cut in slices
- 350 g fresh tomatoes, cut in quarters
- 12 dried chillies, deseeded
- 10 g dried tamarind pieces (asam keping)
- 30 g cooking oil
- 750 g Chinese mustard greens (head mustard), trimmed
- 400 g water
- 20 g chicken stock powder, homemade or store-bought
- 10 g sugar
- 400 g roasted pork, cut in cubes (2 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 703 kJ / 168 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 660 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mapo tofu
15 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30 dk
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1sa 15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3ωρ. 15 λεπτ.
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Braised pork belly
55 dk