![Hakka Yam Abacus Hakka Yam Abacus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d5705b03-e65c-45de-9046-c011d31e1387/Derivates/16529f0e-7a54-44c6-b4b9-66b6ac3823ca.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2700 g water
- 500 g yam (taro roots), peeled, cut in cubes (2 cm)
- 3 tsp salt
- 150 g tapioca flour
- 8 garlic cloves
- 20 g shallots
- 15 g dried shrimp, soaked in hot water for 30 minutes
- 30 g cooking oil, plus 2 tbsp
- 10 g dried shredded squid, soak in hot water for 30 minutes
- 4 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed, cut in thin slices
- 3 dried black fungus, soaked to soften, cut in thin strips
- 100 g minced pork
- 1 tbsp oyster sauce
- 1 tsp dark sesame oil, roasted
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp white pepper powder
- 1 fresh red chilli, julienned
- 2 sprigs spring onions, chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013 kJ / 409 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 15 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 1553 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Braised pork belly
55 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3klst
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 Min