![Mapo tofu Mapo tofu](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/08ba3973-23d4-4d12-bb07-ee8cdbf66ea5/Derivates/b01a9b88-6fd3-40ca-bec0-c1d05e314133.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g pork mince
- 1 tbsp light soy sauce
- 1 tsp ground white pepper
- 1 tsp rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 3 garlic cloves
- 2 tsp vegetable oil
- 600 g silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)
- 2 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)
- ¼ tsp salt
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 2 spring onions, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 612 kJ / 146 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taiwanese three cup chicken
20min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Yam Rice
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Mapo Tofu
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min