Cihazlar ve Aksesuarlar
Mapo tofu
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 portion
Malzemeler
-
pork mince100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
ground white pepper1 tsp
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
vegetable oil2 tsp
-
silken tofu (approx. 2 boxes), cut into pieces (approx. 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli broad bean paste (e.g. Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil, toasted2 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
13 g
Kalori
612 kJ /
146 kcal
Yağ
8 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Favourites
28 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Chicken porridge with century egg
30 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1sa 5 dk
Yam Rice
45 dk
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 dk
Rice Wine Chicken
30 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Teochew Seafood Porridge
45 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk