Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2200 g water
- 400 g pork ribs (soup bone, neck bone or spiral bone), cut in pieces (4 cm)
- 500 g white radish, cut into slices (2 cm)
- 100 g yellow onions, cut into wedges
- 1 piece dried cuttlefish, cut into strips (2 cm)
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 20 g wolfberries (goji)
- 1 pinch salt, adjust to taste
- 1 pinch white pepper powder, adjust to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 154 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3ωρ. 10 λεπτ.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 Std. 20 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Yam Rice
45min
Teochew Seafood Porridge
45min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min