![Teochew Yam Paste with Gingko (Onee) Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D93BDCEE-A913-4230-B64C-CC496E7A96AA/Derivates/FF9D15E3-D871-4265-85E9-816E398B393A.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g water
- 80 g gingko nuts, peeled and rinsed
- 600 g yam (taro roots), peeled and cut in chunks
- 80 - 130 g sugar, adjust to taste
- 30 g cooking oil
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Sweet and sour pork ribs
40 min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Rice Wine Chicken
30 min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Sesame Crème
10min
Braised pork belly
55 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min