Cihazlar ve Aksesuarlar
Rice Wine Chicken
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
6 portions
Malzemeler
-
sesame oil40 g
-
fresh ginger shredded100 g
-
kampung chicken with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)1200 g
-
dried black fungi soaked to soften, shredded20 g
-
glutinous rice wine500 g
-
salt2 tsp
-
lump sugar (isteğe bağlı)1 tsp
-
wolfberries (goji)20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
38 g
Kalori
2000 kJ /
478 kcal
Yağ
24 g
Lif
3 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chicken - quick & easy Asian favourites
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised pork belly
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Long Bean Rice
1 Std. 10 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min