Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (isteğe bağlı)
- 20 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Yam Rice
45 min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
White Radish Pork Rib Soup
3h