![Rice Wine Chicken Rice Wine Chicken](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0C2F7184-122E-425F-8EF8-3C05FF152C51/Derivates/ede9046e-9357-4c78-9d1a-257fbce38711.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g sesame oil
- 100 g fresh ginger, shredded
- 1200 g kampung chicken, with skin and bone, cut in pieces (3-4 cm)
- 20 g dried black fungi, soaked to soften, shredded
- 500 g glutinous rice wine
- 2 tsp salt
- 1 tsp lump sugar (isteğe bağlı)
- 20 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 Std. 5 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h