![Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A220DE1F-0848-45C4-9F8F-011D2E1A9EF0/Derivates/fc0b6d8e-62dc-4a58-a0f2-10e3c7ff18a1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 pomfrets (total 500-600 g), gutted and descaled, scored at both sides (see tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp white pepper powder
- 80 g tomatoes, cut in wedges
- 50 g fresh ginger, cut in thin strips
- 1 fresh red chilli, cut in pieces (1 cm)
- 100 g silky tofu, cut in cubes (1 cm)
- 3 garlic cloves
- 20 g oil
- 1300 g water
- 100 g salted vegetable (hum choi), cut in thin strips (0.5 cm)
- 2 sour plums in brine
- 1 tbsp fish sauce
- 3 dried Chinese mushrooms, soaked to soften, cut in thin slices (0.5 cm)
- ½ tsp sugar
- 2 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 120 g mee hoon (rice vermicelli)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- 1 sprig fresh coriander, leaves only, chopped, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken porridge with century egg
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Yam Rice
45min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Mapo tofu
15min
Teochew Seafood Porridge
45min
Lemon Chicken
25min
Homemade Fish Ball Soup
2h