Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g preserved radish (sweetened), rinsed and squeezed
- 40 g garlic cloves
- 100 g vegetable oil
- 2 tsp sesame oil, toasted
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 10 g sugar
- oil, for greasing
- 250 g white rice flour
- 30 g tapioca starch
- 1850 g water
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pineapple Tarts
1 godz. 30 min
Chicken porridge with century egg
30min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Seafood Porridge
45min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2h 45min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Steamed Tapioca Kuih
50min