Cihazlar ve Aksesuarlar
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
Hazırlık 10 dk
Toplam 25 dk
6 portion
Malzemeler
-
taro (yam), peeled and cut in chunks600 g
-
water400 g
-
gingko nuts peeled and rinsed (see tips)80 g
-
sugar adjust to taste80 - 130 g
-
vegetable oil30 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
2 g
Kalori
1167 kJ /
279 kcal
Yağ
5 g
Lif
0 g
Karbonhidrat
56 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Our Favourites
28 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Sesame Crème
10min
Hakka Yam Abacus
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min