Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
White Radish Pork Rib Soup
3h