Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g whole chicken legs, deboned (approx. 2 whole chicken legs)
- 10 g salt
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 10 g wolfberries (goji), soaked to soften
- 10 g honey
- 4 fresh ginger slices
- 8 Chinese red dates, pitted
- 4 Chinese dang gui (Chinese angelica root) slices
- 1200 g water, plus extra to submerge bag
- 10 g lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1686 kJ / 403 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 11 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sweet and Sour Pork Ribs
45min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Rice Wine Chicken
30min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.