Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)
- 140 g garlic cloves
- 140 g shallots
- 160 g white rice vinegar
- 120 g sugar, adjust to taste
- 10 dried chillies, rinsed, soaked and deseeded
- 6 bird's eye chillies (chilli padi)
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 3 tbsp oyster sauce
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1995.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised pork belly
55 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
White Radish Pork Rib Soup
3h