Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g pork trotter, with skin and bone, cut in pieces (5-6 cm)
- 140 g garlic cloves
- 140 g shallots
- 160 g white rice vinegar
- 120 g sugar, adjust to taste
- 10 dried chillies, rinsed, soaked and deseeded
- 6 bird's eye chillies (chilli padi)
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp dark soy sauce
- 3 tbsp oyster sauce
- 1 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1995.8 kJ / 477 kcal
- Protein
- 34.2 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 20.4 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15 min
Sweet and sour pork ribs
40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45 min
Salted Chicken
5 Std. 10 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h