Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Pork Ball Soup With Cabbage
25 dk
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Hakka Yam Abacus
20min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Long Bean Rice
1sa 10 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1sa 15 dk
Yam Rice
45 λεπτ.
Mapo tofu
15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3hod.