![Pig's Stomach And White Pepper Soup Pig's Stomach And White Pepper Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/788d285c-f0e9-4de8-ae2f-96916fc8c75d/Derivates/8fa8d101-44dd-44b3-962e-a2374da35220.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 119 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min