![Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly) Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/92b0654b-1a3e-4072-839b-af6205bdd2fb/Derivates/064defec-2d82-479c-ab1a-38b14daf61fb.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g water
- 600 g pork belly, with skin, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 eggs, with shell, cleaned
- 60 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 8 - 10 garlic cloves, smoked, with skin
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 cloves
- 10 white peppercorns, crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 817 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Yam Rice
45 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Rice Wine Chicken
30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1sa 50 dk
Braised pork belly
55 Min