Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1800 g water
- 600 g pork belly, with skin, cut in pieces (5 cm x 2 cm)
- 4 - 5 eggs, with shell, cleaned
- 60 g light soy sauce
- 20 g dark soy sauce
- 8 - 10 garlic cloves, smoked, with skin
- 1 cinnamon stick
- 2 star anise
- 2 cloves
- 10 white peppercorns, crushed
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 56 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 817 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
Yam Rice
45 min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.