Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g fresh ginger
- 3 garlic cloves
- 10 g shallots
- 20 g cooking oil
- 5 dried chillies, cut in pieces
- 350 g pork belly, skinless, cut in thin slices, patted dry with kitchen towels
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g salted fish, flesh only, cut in pieces
- 50 g onions
- 2 sprigs spring onions, cut in 3 cm length
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 72 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chai Buey
1h 45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Shallot Oil
25 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Yam Rice
45min
Salted Chicken
5h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h