Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g fresh ginger
- 3 garlic cloves
- 10 g shallots
- 20 g cooking oil
- 5 dried chillies, cut in pieces
- 350 g pork belly, skinless, cut in thin slices, patted dry with kitchen towels
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp dark soy sauce
- 1 tsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 20 g salted fish, flesh only, cut in pieces
- 50 g onions
- 2 sprigs spring onions, cut in 3 cm length
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3153 kJ / 754 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 72 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 825 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Shallot Oil
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.