Cihazlar ve Aksesuarlar
Yam Rice
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
4 portions
Malzemeler
-
garlic cloves3
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed30 g
-
pork belly, skinless cut in pieces150 g
-
yam (taro roots) peeled and cut in cubes (2 cm x 2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
water800 g
-
light soy sauce50 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese five spice powder (isteğe bağlı)½ tsp
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1275 mg
Protein
12 g
Kalori
2549 kJ /
610 kcal
Yağ
28 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
75 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
One-Pot Rice Meals
11 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 dk
Sesame Crème
10 dk
Hakka Yam Abacus
20 dk
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1sa 10 dk
Vinegar Pork Knuckle
3sa 15 dk
Luo bo gao (radish cakes)
25sa 20 dk
Mapo tofu
15 dk
White Radish Pork Rib Soup
3sa
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 dk
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3sa 10 dk
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 dk
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1sa 50 dk