Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g chicken breast fillets, skinless
- ½ tsp salt
- 1 tbsp Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao), plus extra 1 tbsp
- 1000 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g lemon juice
- 1 tbsp wolfberries, soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Shallot Oil
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sous-Vide Herbal Chicken
4h 15min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min