
Uyumlu sürümler
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric peeled
- 50 g fresh galangal peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways
- ½ cauliflower broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander leaves only, to garnish
- fresh mint leaves only, to garnish
- green mango grated to garnish
- red chilli oil to garnish
- 1 fresh lime cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 621.6 kcal / 2600.9 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Yağ
- 48.7 g
- Karbonhidrat
- 41.1 g
- Lif
- 8.4 g
- Doymuş Yağ
- 31.4 g
- Sodyum
- 378.4 mg