Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 roll
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 Std. 25 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Yam Rice
45 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h