Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 roll
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sweet and sour pork ribs
40 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Yam Rice
45 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min