![Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls) Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9ed431e0788e301773fa1fa58efdf131/Derivates/efbeb29720f28447c37354616746079a52d11d51.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fresh water chestnuts, peeled
- 350 g prawn flesh
- 350 g minced pork
- 1 egg
- 10 g plain flour
- 15 g light soy sauce
- 2 sprigs spring onions, chopped
- 1 pinch white pepper powder
- 1 pinch five-spice powder
- 1 tsp toasted sesame oil
- 10 bean curd skins
- 800 g water
- cooking oil, to deep fry
- Besin Değeri
- şuna göre 1 roll
- Kalori
- 590 kJ / 141 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 372 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Yam Rice
45min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1hod. 50min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min