Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
TM6 TM5

Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes

3.3 ( 13 değerlendirme )

Malzemeler

  • 9 oz brown rice
  • 4 oz red onions cut into pieces
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 24 oz vegetable stock
  • 1 tsp salt to taste
  • 2 cans tuna, packed in water drained, flaked
  • 10 oz artichoke hearts, marinated drained, halved
  • 6 oz mixed olives drained, pitted, halved
  • fresh thyme leaves to garnish
  • Parmesan cheese shaved, to garnish (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
311 kcal / 1301 kJ
Protein
16 g
Yağ
9 g
Karbonhidrat
43 g
Lif
7 g
Doymuş Yağ
1 g
Sodyum
1478 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 100 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler