Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 500 g tavuk kalçası, derisiz, kemiksiz, parçalara bölünmüş(3-4 cm)
-
8
dal kişniş yaprağı
veya 8 dal maydanoz yaprağı - 1 - 2 dal taze soğan, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
-
50
g dolmalık fıstık, kavrulmuş (isteğe bağlı)
veya kabak çekirdeği içi (isteğe bağlı) - 25 g kuru üzüm (isteğe bağlı)
- 200 g mayonez
- 2 tk köri tozu
- ½ tk toz zerdeçal
- ½ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber, damak tadına göre
- roka, servis etmek için
-
6
adet herhangi bir tortilla cinsi
veya 6 adet lavaş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2129.5 kJ / 507 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 42.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.9 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 510.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 Min
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1 Std.
Avokadolu Makarna Salatası
50 Min
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5h 30 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Papatyalı Limonata
15min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5min
Tavuk Dürüm
40 Min
Somon ve Rezeneli Risotto
25 Min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min