Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g un, serpmek için ekstra un
- 3 - 4 tk kabartma tozu, damak tadına göre (bk. öneriler)
- ½ tk tuz
- 120 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 140 g Çedar peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 8 - 10 dal frenk soğanı, dilimlenmiş (1-2 cm) (isteğe bağlı)
- 250 g süt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 970 kJ / 232 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 11.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 min
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1h
Pazılı ve Kuru Domatesli Kiş
1h
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 min
Sütlü Ekmek
2h 35min
Susamlı, Ay Çekirdekli Kraker
3h
Beyaz Çikolata Ganajlı Bademli Kek
2 godz. 50 min
Taze Otlu Tereyağlı Ekmek
45 min
Emmental Peynirli Bisküvi
30 min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min
Dereotlu ve Beyaz Peynirli Ekmek
1h 20min
Plaska
1 godz. 15 min