Cihazlar ve Aksesuarlar
Çerkez Tavuğu
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
ceviz130 g
-
beyaz tost ekmeği kenarları alınmış, dörde bölünmüş60 g
-
su800 g
-
tavuk göğsü derisiz, kuşbaşı doğranmış (4 cm)200 g
-
derisiz tavuk baget kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2 cm)200 g
-
diş sarımsak damak tadına göre1 - 2
-
süt50 g
-
zeytinyağı45 g
-
tuz1 tk
-
toz karabiber½ tk
-
tereyağı30 g
-
toz kırmızı biber1 tk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
18.3 g
Kalori
1558 kJ /
372.2 kcal
Yağ
29.6 g
Lif
1.9 g
Karbonhidrat
8.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1sa 10 dk
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45 dk
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 dk
Peynirli Karides Tava
35 dk
Antep Fıstıklı Dondurma
12sa 20 dk
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 dk
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1sa
Ekmek Üstü Tavuk Salata
40 dk
Ekşili Köfte
1sa 15 dk
Zeytinyağlı Fava
35 dk
Pastırmalı Humus
15 dk