Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g ceviz
- 60 g beyaz tost ekmeği, kenarları alınmış, dörde bölünmüş
- 800 g su
- 200 g tavuk göğsü, derisiz, kuşbaşı doğranmış (4 cm)
- 200 g derisiz tavuk baget, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 50 g süt
- 45 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 30 g tereyağı
- 1 tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1558 kJ / 372.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 29.6 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Kabaklı Börek
1 godz. 10 min
Muhammara
10min
Ispanak Başı
40min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Çıtır Tavuk, Coleslaw ve Ballı Hardallı Mayonez
1 godz. 10 min
Tavuklu Keşkek
1 Std. 20 Min
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1h 30min
Karides Sote
10min
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Pastırmalı Humus
15min