Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g ceviz
- 60 g beyaz tost ekmeği, kenarları alınmış, dörde bölünmüş
- 800 g su
- 200 g tavuk göğsü, derisiz, kuşbaşı doğranmış (4 cm)
- 200 g derisiz tavuk baget, kemiksiz, kuşbaşı doğranmış (2 cm)
- 1 - 2 diş sarımsak, damak tadına göre
- 50 g süt
- 45 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 30 g tereyağı
- 1 tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1558 kJ / 372.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 29.6 g
- Lif
- 1.9 g
Alternatif tarifler
Patates Püresi
50min
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1h 25min
Bellini Kokteyl
5 min
Mantarlı Tuz
Değerlendirme yok
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 godz. 5 min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 5 min
Muhammara
10 min
Tavuklu Keşkek
1h 20 min
Humus
1h
Pastırmalı Humus
15min