Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g zeytinyağı
- 100 - 150 g karışık sebzeler, sotelemek için (örn. soğan ve pırasa), parçalara bölünmüş (2 cm)
- 350 - 400 g karışık sebze (örn. kabak, havuç, balkabağı, tatlı patates, kereviz), parçalara bölünmüş (2 cm)
-
50
g karışık sebze, dondurulmuş (isteğe bağlı)
veya 50 g bezelye, dondurulmuş (isteğe bağlı) - 700 - 800 g su
-
1
tk ev yapımı sebze bulyon
veya ½ küp sebze bulyon -
½ - 1
tk tuz
veya ½ - 1 yk soya sosu -
60 - 80
g çorbalık makarna, kurutulmuş
veya arpa şehriye
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Ispanaklı Nohut Çorbası
40 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 Min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 Min
Quark'lı Yulaf Ekmeği
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Tavuk Bulyon
45 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 Min
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 Min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 Min