Cihazlar ve Aksesuarlar
Porçini Mantarlı Tagliatelle
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
taze maydanoz sadece yaprakları20 g
-
diş sarımsak dörde bölünmüş1
-
zeytinyağı 1.5 yk ekstra zeytinyağı30 g
-
30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüştaze porçini mantarı küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
kültür mantarı ince dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 ¼ tk
-
su1200 g
-
tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)300 g
-
taze toz karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
11 g
Kalori
1659 kJ /
396 kcal
Yağ
13 g
Karbonhidrat
54 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Değerlendirme yok
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45 dk
Kabak Lazanya
45 dk
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1sa 15 dk
Balkabaklı Risotto
25 dk
Kremalı Mantar Çorbası
20 dk
Alfredo Sos
35 dk
Rus Salatası
40 dk
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1sa 20 dk