Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Değerlendirme yok
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1h 35min
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Sebze Suyu
Değerlendirme yok
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45p
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Değerlendirme yok
Kestane ve Kuru Meyve Doldurulmuş Hindi
Değerlendirme yok
Balkabaklı Risotto
25p
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15min
Krem Karamel (Flan)
2sa 45 dk