Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45 min.
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
Değerlendirme yok
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Midyeli Penne
1h 5min
Orman Meyveli Puding
10 Min
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 Min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Piña Colada
15min
Kavanozda Cheesecake
4h