Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3 Std. 15 Min
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45 min
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1h 5min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Çilek ve Bisküvili Puding
5 Std. 15 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Kavanozda Cheesecake
4 Std.