Cihazlar ve Aksesuarlar
Porçini Mantarlı Tagliatelle
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
-
taze maydanoz sadece yaprakları20 g
-
diş sarımsak dörde bölünmüş1
-
zeytinyağı 1.5 yk ekstra zeytinyağı30 g
-
30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüştaze porçini mantarı küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
kültür mantarı ince dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
tuz damak tadına göre ekstra tuz1 ¼ tk
-
su1200 g
-
tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)300 g
-
taze toz karabiber damak tadına göre1 - 2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
11 g
Kalori
1659 kJ /
396 kcal
Yağ
13 g
Karbonhidrat
54 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Kolay Fikirler
200 Tarif
Türkiye
Türkiye
Temel Yemek Kitabı
207 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Köri, Kuru Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi (Coronation Chicken)
45 dk
Buharda pişmiş biber
25 dk
Dana Etli Bolonez
45 dk
Moscow Mule
Değerlendirme yok
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 dk
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 dk
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1sa 5 dk
Puttanesca Sos
55 dk
Sebzeli Tavuk Fricasse
2sa
Ton Balıklı Makarna
1sa
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 dk
Mantarlı Risotto
40 dk