Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fesleğen yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g dereotu yaprağı
- 90 g çekirdeksiz, yeşil zeytin
- 70 g zeytinyağı
- 240 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 ¾ tk tuz
- 115 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 130 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
- 500 g kurutulmuş penne makarna
- 300 g ton balığı, konserve, süzdürülmüş ve ufalanmış
- 100 g beyaz peynir, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2523 kJ / 603.6 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67.1 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 7.7 g
Alternatif tarifler
Tempura Sebzeler
40 Min
Meyveli Labne
10min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Midyeli Penne
1h 5min
Peynirli Karides Tava
35 Min
Tavuk ve Pirinç Şehriyeli Asya Usulü Çorba
1h 15min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 Min
Havuçlu Çiğ Kek
3h 15min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 Min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min