
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ton Balıklı Makarna
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
fesleğen yaprağı10 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
dereotu yaprağı10 g
-
çekirdeksiz, yeşil zeytin90 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan ikiye bölünmüş240 g
-
tuz1 ¾ tk
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)115 g
-
sarımsak1 diş
-
yeşil biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)80 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş130 g
-
su1500 g
-
kurutulmuş penne makarna500 g
-
ton balığı, konserve süzdürülmüş ve ufalanmış300 g
-
beyaz peynir ufalanmış100 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
603.6 kcal /
2523 kJ
Protein
24.5 g
Yağ
25.8 g
Karbonhidrat
67.1 g
Lif
7.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1sa
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 dk
Somonlu Sebzeli Makarna
35 dk
Midyeli Penne
1sa 5 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 dk
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Yumurtalı, Sebzeli ve Karidesli Çin Pilavı
45 dk
Karides Sote
10 dk
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk