Cihazlar ve Aksesuarlar
Ton Balıklı Makarna
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
fesleğen yaprağı10 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
dereotu yaprağı10 g
-
çekirdeksiz, yeşil zeytin90 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan ikiye bölünmüş240 g
-
tuz1 ¾ tk
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)115 g
-
sarımsak1 diş
-
yeşil biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)80 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş130 g
-
su1500 g
-
kurutulmuş penne makarna500 g
-
ton balığı, konserve süzdürülmüş ve ufalanmış300 g
-
beyaz peynir ufalanmış100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
24.5 g
Kalori
2523 kJ /
603.6 kcal
Yağ
25.8 g
Lif
7.7 g
Karbonhidrat
67.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (Vakumda Pişirme)
2sa 20 dk
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1sa
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1sa 30 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Somonlu ve Çin Lahanalı Pirinç Salatası
Değerlendirme yok
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40 dk
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1sa
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 dk
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk