Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fesleğen yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g dereotu yaprağı
- 90 g çekirdeksiz, yeşil zeytin
- 70 g zeytinyağı
- 240 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 ¾ tk tuz
- 115 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 130 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
- 500 g kurutulmuş penne makarna
- 300 g ton balığı, konserve, süzdürülmüş ve ufalanmış
- 100 g beyaz peynir, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2523 kJ / 603.6 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67.1 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 7.7 g
Alternatif tarifler
Etli Fajita
40 min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 Std. 45 Min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Pişmeyen Kahveli Pasta
7h 30min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min
Detoks Salatası
10 min
Dört Peynirli Yassı Ekmek
40 min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Chialı Tavuk Burger
1 godz. 10 min
Sebzeli Karides
40 min
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min