Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fesleğen yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g dereotu yaprağı
- 90 g çekirdeksiz, yeşil zeytin
- 70 g zeytinyağı
- 240 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 ¾ tk tuz
- 115 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 130 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
- 500 g kurutulmuş penne makarna
- 300 g ton balığı, konserve, süzdürülmüş ve ufalanmış
- 100 g beyaz peynir, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2523 kJ / 603.6 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67.1 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 7.7 g
Alternatif tarifler
Haşlanmış Makarna
25 Min
Tavuklu Pilav
1h 10min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Vakumda Pişmiş Armut ve Tarçın Sos
Değerlendirme yok
Rezene ve Balıklı Makarna
40 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1h
Tavuklu Sebzeli Patates Salatası
1 Std. 15 Min
Mercimek Çorbası, Buharda Pişirilmiş Tavuk Şiş ve Sebze
35 Min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1 Std. 5 Min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 Min
Sebze Salatası
15 Min