Cihazlar ve Aksesuarlar
Ton Balıklı Makarna
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
fesleğen yaprağı10 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
dereotu yaprağı10 g
-
çekirdeksiz, yeşil zeytin90 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan ikiye bölünmüş240 g
-
tuz1 ¾ tk
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)115 g
-
sarımsak1 diş
-
yeşil biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)80 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş130 g
-
su1500 g
-
kurutulmuş penne makarna500 g
-
ton balığı, konserve süzdürülmüş ve ufalanmış300 g
-
beyaz peynir ufalanmış100 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
24.5 g
Kalori
2523 kJ /
603.6 kcal
Yağ
25.8 g
Lif
7.7 g
Karbonhidrat
67.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
50 dk
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 dk
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6sa 30 dk
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35 dk
Patates Salatalı Çipura, Çikolatalı Kek
50 dk
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 dk
Haşlanmış Makarna
25 dk
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Sebzeli Tavuk
45 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1sa