Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 34.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sini Köfte
3h
Sotelenmiş Mantar
20 min
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Haşhaşlı Ponçik
1h 30 min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Çikolatalı Kurabiyeler
30 min
Sütlü Minik Ekmekler
1h 45min