Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 34.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 min
Ekşili Köfte
1h 15min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Sotelenmiş Ananas
Değerlendirme yok
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15min
Elmalı Çörek
2 godz. 20 min
Çikolata Soslu Havuçlu Kek
50 min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Hardallı Patates Salatası
1h
Kısır
30 min