
Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
-
derili tavuk baget (yakl. 8 adet)1000 g
-
zeytinyağı30 g
-
ketçap100 g
-
Worcestershire sosu1 yk
-
hardal2 tk
-
kişniş, toz1 tk
-
kimyon, toz1 tk
-
kurutulmuş zencefil tozu¼ tk
-
tuz1 tutam
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
-
soğan ikiye bölünmüş25 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
kırmızı lahana parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
mayonez80 g
-
limon suyu2 tk
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
karabiber2 tutam
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
501 kcal /
2095 kJ
Protein
38.2 g
Yağ
34.4 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 dk
Kremalı Mantarlı Et
1sa 10 dk
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1sa 10 dk
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Kepekli Bulgur Salatası
40 dk
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 dk
Kremalı sebzeli tavuk
50 dk
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 dk
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk