Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3hod. 15min
Kepekli Bulgur Salatası
40 Min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
15 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 Min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 Min
Domates ve Mercimekli Fırınlanmış Yumurta
45 Min
Kabak Lazanya
45 Min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10 Min
Sebzeli Tavuk
45 Min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25 Min