Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Höşmerim
3h 20min
Çikolatalı Kremalı Armut Spagetti
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1 Std.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1h 30min
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 Min
Sarımsak ve Taze Baharatlı Marinasyon ve Salata Sosu
10min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30min
Sebzeli Karides
40min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1h 40min