Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Körili Coleslaw
10 Min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Brokoli Kuskuslu ve Portakallı Somon
45 min
Surumi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1 Std. 20 Min
Sotelenmiş Mantar
20 Min
Sebzeli Tavuk
45 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
Değerlendirme yok
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1 Std. 15 Min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Kuru Fasulye
10 Std.