Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tavuk
- 1300 g derili tavuk baget (6-8 adet)
- 1 ¼ tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 180 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 300 g domates, dörde bölünmüş
- 1 tutam pul biber
- 30 g zeytinyağı
Peynirli Bulgur Salatası
- 200 g ince bulgur
- 15 g maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 150 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 260 g su
- ½ tk tuz
- 100 g beyaz peynir, sert, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 24 g
- Lif
- 4.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Peynirli Omlet
15min
Meksika Fasulyesi ve Köz Mısırlı Salata
40min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1h 10min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 5 min
Chawan Mushi - Japon Usulü Buharda Yumurta
35 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 Std. 40 Min
Karnabahar Pilavı
10min
Çilekli Tiramisu
6 godz. 20 min
Sotelenmiş Mantar
20min