Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g zeytinyağı, yağlamak için ekstra zeytinyağı
- 1 demet dereotu, sadece yaprakları
- 500 g kabak, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 150 g beyaz peynir, parçalara bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 70 g taze soğan, dilimlenmiş (2-3 cm)
- 180 g çiğ karabuğday unu
- 1 tk kabartma tozu
- 3 yumurta
- 1 ½ tuz
- ¾ toz karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fırın Mücver
50min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25 godz. 10 min
Plaska
1h 15min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26 Std.
Buğdaylı Tavuklu Salata
35 min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Ketojenik Krakerler
1h
Yeşil Mercimekli Kinoa Salatası
35 min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3hod.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15min
Dereotlu Poğaça
45 min