Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 1 tk tuz, ekstra 1 tutam tuz
- 15 g sızma zeytinyağı
- 40 g pilavlık bulgur
- 50 g havuç, dilimlenmiş (3 mm)
- 60 g kültür mantarı, dilimlenmiş (3 mm)
-
1
tutam toz tatlı kırmızı biber
veya 1 tutam toz acı biber - 1 tutam kekik
- 1 tutam sarımsak, granül
- 60 g konserve nohut, süzülmüş
- 70 g avokado yakl. ½ adet, dilimlenmiş (3 mm)
-
40
g süzme yoğurt
veya 40 g yoğurt - 1 tutam maydanoz yaprağı, taze, ince doğranmış
- 1 tutam toz zerdeçal
- 1 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2195.8 kJ / 524.8 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 59.2 g
- Yağ
- 28.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 15.7 g
- Sodyum
- 2782.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Kişniş ve Yumurtalı Sebze Çorbası
45 menit
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Sarımsaklı Salata Sosu
5 Min
Elmalı Çörek
2小时 20 分钟
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Çilekli Crumble
40 menit
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 godz. 25 min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Çin Usulü Dana Eti
1 Std. 20 Min
Cevizli Sumaklı Mercimek Köftesi
55 min